Produsele-Heliocare Dermabrands

Protecție Orală și Topică

Activitățile în aer liber fac parte dintr-un stil de viață sănătos. Soarele este o sursă de sănătate și bunăstare, dar poate avea și efecte negative asupra pielii, din cauza radiațiilor.

Radiația solară face parte dintr-un spectru larg de radiații electromagnetice emise de soare. În cadrul acestui spectru și în funție de lungimea de undă, regăsim diferite tipuri de radiații.

Radiația Ultravioletă (UV) este cea mai cunoscută și cea mai studiată, iar radiația Infraroșu (IR) și cea vizibilă (VIS) constituie cel mai mare procent din radiațiile solare, studiate în ultimii ani.

Heliocare® te ajută, in același timp, să te bucuri și să te protejezi de soare.

Produsele HELIOCARE

Gamele HELIOCARE 360 și HELIOCARE 360 Special

Heliocare 360º este un produs inovativ printre produsele dedicate fotoprotecției. Cu formula sa unică, produsele Heliocare 360º oferă protecție împotriva mai multor tipuri de radiații solare: UVA, UVB, vizibile și infaroșii.

Produsele ajută la neutralizarea și repararea inconvenientelor produse de radiațiile solare, datorită Fernblock® FC (îmbogățit cu acizi felurici și cafeici) și altor ingrediente active precum Vitaminele C și E, ceai verde și roxisomes.

Heliocare Dermabrands Gama H 360
Heliocare Dermabrands Gama special

Capsule Orale HELIOCARE

Fotoprotecția oferită de produsele pe cale orală este un adjuvant al fotoprotecției topice, protejează pielea de la interior spre exterior și crește rezistența la pielii în timpul expunerii la soare.

Heliocare Dermabrands Gama capsule orale

Gamele HELIOCARE Ultra, HELIOCARE Advanced și HELIOCARE Color

Tehnologia avansată a produselor cosmetice Heliocare® permite crearea unei game extinse de texturi: de la cremă la gel, gel XF, silkgel, spray.

Totodată, permite folosirea mai multor formule, unele dintre ele colorate, potrivite pentru toate tipurile de ten: uscat, mixt sau uleios.

În plus, oferă diferite grade de protecție pentru a se adapta oricărui tip de activitate sau expunere la soare.

Heliocare Dermabrands Gama Ultra
Heliocare Dermabrands Gama Heliocare advanced
Heliocare Dermabrands Gama color

Produse dermatologice pentru diferite tipuri de afectiuni ale pielii le gasiti AICI