Produsele Neostrata Dermabrands

Produsele NeoStrata

Gama ENLIGHTEN

O gama unică de produse care tratează diversele afecțiuni ce tin de decolorarea pielii cu ingrediente cu efect de albire precum Vitamin C, Niacinamide, Turmeric Extract, Retinol and NeoGlucosamine™ pentru o piele uniformă și strălucitoare.

Gama este ideală pentru decolorarea vizibilă, colorarea neuniformă și petele de culoare inchisă ale pielii.

Neostrata Gama Enlighten Iluminare Dermabrands

Gama RESURFACE

O gama de produse cu nivel maxim de Acizi Alpha Hydroxy (AHA) care îmbunătățesc suprafața pielii printr-un proces de exfoliere zilnică.

Aceste produse beneficiază de un sistem de eliminare graduală a ingredientelor, pentru a ajuta pielea să tolereze mai bine concentrația mare de AHA. Produsele exfoliază celulele de la suprafața pielii, lăsând loc straturilor sănătoase de dedesubt.

Ajută la diminuarea apariției liniilor fine, reduce porii vizibili și face loc straturilor sănătoase de piele.

Neostrata Gama Resurface imbunatatirea texturii Dermabrands

Gama TARGETED

Această gamă are ca scop tratamentul intensiv al unor probleme specifice ale pielii, precum pete ale pielii îmătrânite, cearcăne sau riduri profunde și piele excesiv de uscată. 

Neostrata Dermabrands Gama Targeted Tratament

Gama REFINE

Produsele din gama NeoStrata® Refine au o compoziție specială bazată pe componente dovedite clinic, care se adresează tenului uleios, tenului cu acnee, cu pori dilatați, cu strălucire excesivă sau cu imperfecțiuni.
În același timp, toate compnentele au acțiune ati-aging datorată tehnologiei NeoStrata®. Rezultatul este o piele mai curată, mai fină și cu aspect mai tânăr.

Neostrata imbunatatirea texturii Dermabrands Gama Neo Refine Purificare

Gama RESTORE

O gamă specializată de produse care conțin Polyhydroxy Acids (PHAs), cu acțiune gentilă dar eficientă, chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

PHAs ajută la protejarea barierei de umezeală a pielii și îmbunătățesc proprietățile antioxidante ale pielii, în timp ce exfoliază gentil pielea.

Este gama ideală pentru toate tipurile de piele, în special pentru cele sensibile sau reactive.

Neostrata imbunatatirea texturii Dermabrands Gama Restore Regenerare

Gama SKIN ACTIVE

O gama de produse Premium, creată pentru rezultate vizibile și remarcabile.  Aceste produse sunt îmbunătățite cu ingrediente care se adresează numeroaselor probleme ale îmbătrânirii pielii.

Este o gama specializată care oferă variante atât pentru nevoia de Reparare, cât și pentru cea de Fermitate.

Produsele sunt concepute pentru a diminua apariția liniilor de expresie și a ridurilor. Fiecare produs conține ingrediente cu performanțe dovedite, precum Retinol, Aminofil™ și NeoGlucosamine™.

Neostrata imbunatatirea texturii Dermabrands Gama Skin Active Ten matur

Produse dermatologice pentru diferite tipuri de afectiuni ale pielii le gasiti AICI